Gazon Sportiv

Despre noi

Partenerul vostru de încredere din 2008

Suntem singurii membri ai Consiliului European al Gazonului Sintetic din România, ceea ce ne plasează printre cei mai buni montatori de gazon din Europa. Acest lucru certifică produsele și serviciile noastre premium, calitative și sigure, iar echipa noastră completă de specialiști cu experiență ajută să oferim un proces complet, de la proiectare, până la montare și execuție.

Calitate Premium – Siguranță – Control

Astfel, din 2008, contribuim la creșterea calității și siguranței pe terenurile de sport, construind spații sigure, special amenajate pentru practicarea jocurilor sportive, pentru petrecerea timpului în aer liber, precum și pentru activitățile copiilor.

Valorile în care credem

Gazon Artificial Premium

Fire de iarbă fabricate de Ten Cate Grass - lider mondial de fibre sintetice de gazon; mai multe fire de iarbă/ m2. Mai rezistent, mai estetic (infillul cu nisip cuarțos este mai puțin vizibil), confort sporit pentru jucători, gazon ce întreține tehnica jocului.

Singurul Membru ESTC

GLOBAL SPORT este singurul membru din România al Consiliului European al Gazonului Sintetic. Firmă profesionistă de încredere clasată printre firmele cu cei mai buni montatori de gazon artificial din Europa.

Catalog de Produse Variat

Catalog de produse variat prin colaborare cu firme de renume. Amenajăm terenuri sportive folosind produse de top de la firme precum: Greenfieldds Olanda, Nurteks Turcia, Domo Grass Belgia, Hatko Turcia, Reform Sport Turcia, Conica Elveția, SMG Germania.

Garanție Produse și Manoperă

Firma noastră pune la dispoziție clienților certificate de conformitate și garanție, certificate ISO, iar la cerere poliță de asigurare de garanție pentru bună execuție și întreținere.

Proces simplu de la A-Z

Colaborezi cu o singură echipă completă de oameni cu experiență pe proiecte similare, în toate fazele proiectului (de la proiectare, până la execuție)

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Echipa Gazon Sportiv