Gazon Sportiv

Hattrick Sport – membră a ESTC

runway stadium

ESTC – VOCEA INDUSTRIEI GAZONULUI SINTETIC

ESTC – EMEA (E: Europe, ME: Middle East; A: Africa) SYNTHETIC TURF COUNCIL este o asociație, cu sediul în Bruxelles, ce are ca scop principal promovarea, dezvoltarea, creșterea și susținerea industriei gazonului sintetic.

ESTC este vocea acestei industrii ce își propune să-și atingă scopul printr-o strânsă colaborare cu toate părțile implicate. Și-anume: membrii organizației, utilizatorii finali, organele de conducere sportivă și legiuitorii. 

ESTC activează în urmatoarele zone: EUROPA, ORIENTUL MIJLOCIU și AFRICA. Prin intermediul unui parteneriat cu STC din AMERICA DE NORD, ESTC își ajută membrii să realizeze o abordare globală.

Membrii organizației sunt pionii cei mai importanți prin care acest consiliu își desfașoară activitatea. Experiența, profesionalismul și activitatea constantă în domeniu a membrilor îi fac pe aceștia să fie nucleul Consiliului Gazonului Sintetic. Cu ajutorul acestora, Consiliul educă și informează piața pentru a ajuta potențialii clienți să facă alegerile potrivite necesităților lor. Cei care aderă la această organizație trebuie să întrunească unele condiții, dintre care cele cu semnificație ridicată sunt: calitatea produselor, seriozitatea companiei, experiența companiei măsurată în anii de activare și numărul de proiecte finalizate precum  feedback-ul  și recomandările unor companii, membre a ESTC.

Anul 2020 ne-a adus încă o confirmare a faptului că suntem în topul companiilor din industria europeană a gazonului sintetic. Anul acesta, compania noastră a fost acceptată ca membră a Consiliului De Gazon Sintetic. Suntem prima firmă din România membră a ESTC, alături de mari  firme precum: GreenfieldsSMGFieldTurfJutaGrassLimonta, LanoSportsItalGreen, Sit-in Sport,  MondoCondor Grass. Prin aderarea noastră la această organizație ne sunt recunoscute eforturile de a fi printre  cei mai buni producători și montatori de gazon artificial din Europa.

Factorii cei mai importanți care au contribuit la acceptarea noastră ca membră al ESTC sunt:

 • CALITATEA PRODUSELOR 

Firele de iarbă artificială al gazonului montat de compania noastră sunt fabricate de TenCate Grass, Olanda. 

62331 Woven Technology

TEN CATE GRASS este liderul mondial de fibre sintetice de gazon . Cu o echipă experimentată de cercetare și dezvoltare internă, care lucrează strâns cu organele de conducere sportive, asociațiile comerciale și instalațiile de testare, TenCate Grass este capabil să ofere certitudine cu privire la siguranța, performanța și durabilitatea produselor sale.

TenCate Grass produce materiale de înaltă calitate folosind metode avansate de producție și care sunt fabricate în conformitate cu standardele olandeze și internaționale. Aceasta oferă o garanție pentru un rezultat final de înaltă calitate și un nivel excelent de servicii. Mai mult, componentele TenCate Grass îndeplinesc cerințele stricte de mediu, siguranță și protecție.

 • EXPERIENȚA  

SC HATTRICK SPORT SRL  este o companie specializată în proiectarea şi amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial, tartan, pvc sportiv. Înființată în anul 2008, societatea noastră oferă soluții complete pentru construcția de baze sportive: terenuri de sport (fotbal, tenis, multifuncționale), piste de alergare, săli de sport. Experiența de 12 ani în acest domeniu atestă și garantează calitatea terenurilor de sport realizate de către SC.HATTRICK.SPORT SRL.

 • PORTOFOLIUL 

Portofoliul nostru cuprinde peste 450 de terenuri de sport amenajate. 

hattrick sport gazon artificial teren multisport teren tenis teren fotbal teren handbal

Conștienți că trăim în secolul vitezei, avem capacitatea de a ne adapta situațiilor neprevăzute. Acționăm cu responsabilitate și promptitudine însă fără să facem promisiuni false acolo unde realizarea unei sarcini este imposibilă, deoarece corectitudinea ne definește.

 • COLABORARI 

De-a lungul timpului am avut alături colaboratori de renume din toată lumea, ca de exemplu: GREENFIELDS Olanda, NURTEKS Turcia, DOMO GRASS Belgia, HATKO Turcia, JUTA GRASS Cehia, REFORM SPORT Turcia, CONICA Elvetia, SMG Germania, etc.

Colaborarea cu ei ne-a ajutat să ne atingem unul din scopurile noastre, și anume să avem diversitate și calitate în portofoliul de produse. Astfel reușim să satisfacem cerințele și necesitățile tuturor clienților noștri.

 • FEEDBACK POZITIV

În orice domeniu de activitate, rețeta succesului pe termen lung este grija pentru nevoile clientului. Referitor la această ipoteză, în popor există o zicală concludentă: ”Clientul nostru, stăpânul nostru!”. Noi am înțeles acest lucru încă de la începuturi, de aceea oferim clienților și colaboratorilor cele mai potrivite soluții atât din punct de vedere tehnic cât și financiar. Faptul că aceștia ne recomandă și altor persoane ne etichetează ca fiind profesioniști.

Câteva exemple de clienți mulțumiți:

 • DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE TINERET ȘI SPORT IAȘI
 • LICEUL SPORTIV VASLUI 
 • DEDEMAN
 • CENTRUL CULTURAL JUDEȚEAN ARAD
 • MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
 • JANDARMERIA ROMÂNĂ

De asemenea, colaborăm cu PRIMĂRII, UNIVERSITĂȚI și ȘCOLI de pe întreg teritoriul României.

Aderarea noastră la ESTC a fost susținută de două companii, deja membre a acestei organizații. Este vorba despre GreenFields și SMG, cărora le mulțumim pe această cale.

GreenFields este un furnizor global și inovator pentru tehnologia gazonului sportiv. GreenFields este specializat în dezvoltarea, producerea, instalarea și întreținerea sistemelor naturale, hibride și sintetice de gazon sintetic. Firele de iarbă al gazonului produs de ei sunt fabricate de Ten CateOlanda – liderul mondial de fibre sintetice de gazon. Faptul că este producătorul preferat de FIFAWorld Rugby și  FIH ne oferă asigurarea că produsele lor sunt de cel mai înalt calibru.

Tunisia 16x9 1

SMG de aproape 40 de ani, dezvoltă și produce utilaje și dispozitive pentru instalarea și întreținerea gazonului artificial. Gama de produse variază de la utilaje de instalare la unelte de tăiere până la mașini de umplere eficiente pentru nisip și granule de cauciuc. Pentru întreținerea adecvată a suprafețelor de gazon artificial, SMG oferă peste 20 de mașini de întreținere și curățare diferite.

art

VIZIUNEA HATTRICK SPORT

Viziunea noastră este ca în Romania să se poată bucura oricine de un teren de sport adecvat pentru practicarea jocurilor sportive. Aici ne referim atât la iubitorii sportului de performanță cât și la cei care practică sportul ca motiv de recreere, antrenament fizic sau socializare. 

Suntem o firmă în proces de dezvoltare deoarece ne dorim ca pe viitor să oferim o serie mai mare, mai diversificată de produse și servicii.

Așadar, nu încetați să ne urmăriți activitatea pe rețelele de socializare, unde veți fi înștiințați constant despre proiectele în curs și despre planurile noastre de viitor.

Pentru consiliere de specialitate, ne puteți contacta la numarul de telefon  0722 112 333.

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Echipa Gazon Sportiv