Gazon artificial multisport

gazon artificial multisport

Gazonul artificial multisport este gazonul care poate fi folosit atât pentru amenajarea unui teren de sport (fotbal, tenis, handbal, volei ...) cât şi pentru amenajarea unui teren de sport multifuncţional cu mai multe terenuri incluse (de exemplu, se pot efectua marcaje pentru un teren de fotbal şi un teren de tenis).

Dacă doriţi amenajarea unui teren multisport (fotbal+tenis, fotbal+volei, fotbal+baschet, etc.) cu gazon artificial sintetic, noi vă oferim soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră.

Gazonul artificial multisport poate fi cu fir de 20 mm sau 26 mm, din polietilenă de culoare verde sau roșu-cărămiziu.

În funcție de destinația terenului de sport, noi vă recomandăm tipul de gazon cel mai potrivit, iar montajul gazonului se va face de către echipa noastră de profesioniști.

Dimensiunea terenului poate varia atât din punctul de vedere al sporturilor dorite, cât și din punctul de vedere al spațiului disponibil.

amenajare terenuri multisport (fotbal+tenis) cu gazon artificial sintetic amenajare terenuri multisport (fotbal+volei) cu gazon artificial sintetic amenajare terenuri multisport (fotbal+tenis) cu gazon artificial sintetic

Caracteristicile gazonului artificial multisport diferă în funcţie de tipurile de sporturi ce se doresc a fi amenajate, fapt pentru care vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi o ofertă personalizată.

FORMULAR DE CONTACT

Datele tale vor fi utilizate în conformitate cu Politica de confidenţialitate.

Vezi câteva terenuri realizate de noi:

cu gazon artificial sintetic sportiv în două culori
Vădurele DETALII
fotbal+tenis pentru teren de sport amenajat în
Frătăuţii Vechi DETALII
fotbal+tenis cu gazon artificial sintetic la Pensiunea Fagilor
Suceviţa DETALII