Gazon artificial pentru terenuri de tenis

teren tenis sintetic

Pentru amenajarea unui teren de tenis cu costuri mici atât de amenajare cât şi de întreţinere, vă recomandăm alegerea unui gazon artificial cu înălţimea firului între 18 mm şi 22 mm. Gazonul artificial pentru tenis reprezintă o suprafaţă de joc mai înceată în comparaţie cu un teren amenajat cu zgură sau cu beton, însă are avantajul de a fi utilizabil tot timpul anului şi chiar imediat după ploaie.

Dacă doriți să aveți parte de o suprafață de joc care să arate perfect tot timpul anului, să se poată utiliza imediat după ploaie și care să aibă calități foarte bune de joc pentru tenis, noi vă oferim soluţia ideală: gazon artificial sintetic din polietilenă cu fir fibrilat de culoare roșu-cărămiziu sau verde.

Dimensiunea recomandată pentru un teren de tenis este de aproximativ 18 m lățime și 36 m lungime, însă putem efectua terenuri la orice dimensiuni.

amenajare terenuri de tenis cu gazon artificial sintetic amenajare terenuri de tenis cu gazon artificial sintetic amenajare terenuri de tenis cu gazon artificial sintetic

Caracteristicile gazonului artificial pentru tenis diferă în funcţie de tipul de gazon ales, fapt pentru care vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi o ofertă personalizată.

FORMULAR DE CONTACT

Datele tale vor fi utilizate în conformitate cu Politica de confidenţialitate.

Vezi câteva terenuri realizate de noi:

cu gazon artificial sintetic sportiv în două culori
Vădurele DETALII
fotbal+tenis pentru teren de sport amenajat în
Frătăuţii Vechi DETALII
fotbal+tenis cu gazon artificial sintetic la Pensiunea Fagilor
Suceviţa DETALII